До уваги відвідувачів!

Друзі! Звертаємо вашу увагу, що заповідник «Гетьманська столиця» працює у звичному режимі. Працівники закладу неухильно дотримуються обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених «червоним» рівнем епідемічної небезпеки в Чернігівській області.

Від часу введення обмежень більшість відвідувачів та екскурсантів прибувають до Батурина підготовлені, маючи при собі необхідні документи, сумлінно дотримуються маскового режиму та соціальної дистанції.

Та все ж були й прикрі випадки відсутності у потенційних відвідувачів сертифіката про щеплення або ж ПЛР тесту і вони не змогли побувати у заповіднику. Тому закликаємо дотримуватись карантинних обмежень «червоного» рівня епіднебезпеки задля збереження власного здоров’я та сприяти запобіганню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Нагадаємо, що в Національному заповіднику «Гетьманська столиця» діють карантинні обмеження. Для його відвідування обов’язковим є:

пред’явлення документа (оригіналу друкованого сертифіката або в застосунку Дія) про повний курс вакцинації проти COVID-19, сертифікат про одужання від COVID-19 (дійсний 90 діб) або негативний ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, чинний 72 години (для повнолітніх);

пред’явлення документа, що посвідчує особу (для повнолітніх);

використання захисної маски (від 12 років).

Врахуйте, що карантинні обмеження також стосуються формування екскурсійних груп (по 5, 7, 10 та 15 осіб) залежно від площі приміщень чи територій – не більше однієї особи на 4 м2.

Додаткова інформація за телефонами ☎️+380463548008, ?+380675429705.

Каса